Obavijesti

Poštovani,

zbog zamućenja vode na izvorištu, mole se stanovnici mjesta Vrana, da vodu iz vodovodne mreže prokuhavaju prije korištenja za piće.

Voda za ljudsku potrošnju biti će dostupna iz cisterne od dana 27.2.2024. ujutro u 8h.

Cisterna s vodom za ljudsku potrošnju bit će smještena kod Maškovića hana.

U Biogradu na Moru, dana 26.2.2024. god.


IZVOĐENJE RADOVA NA IZGRADNJI FEKALNE ODVODNJE SUSTAVA KOSA ISTOK I ZAPAD U
BIOGRADU NA MORU – 1. FAZA I IZGRADNJA VODOOPSRKBNE MREŽE


U suorganizaciji Veleposlanstva Republike Austrije i Komunalca d.o.o. Biograd na Moru održan je radni sastanak gdje je predstavljena trenutna situacija, ali i planirani napredak vodokomunalne infrastrukture na području kojim upravlja Komunalac d.o.o..

S austrijskim kolegama su razmijenjena iskustva i utvrđen je put za buduću suradnju u unapređenju i poboljšanju vodokomunalne infrastrukture.


Vodoopskrba-na-podrucju-Opcine-Pakostane Rastane-Donje Pokrenut-projekt-Kosa-istok-zapad Obilazak-radova-Kosa-istok-zapad Izvjestaj-zona-zanat-i-serv-djelatnosti-FIJ Izvjestaj-poluotok-Biograd-za-medije Izvjesce-CS-Torovi-za-medije

OBAVIJEST - mogucnosti prikljucenja naselja Sv Filip i Jakov 2019-703-16-10-1-1 2019-703-16-10-1-3 2019-703-16-10-1-4

OBAVIJEST O JAVNOJ RASPRAVI Studije o utjecaju na okoliš sustava javne vodoopskrbe te odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Biograd

od 6. svibnja do 6. lipnja 2019. godine stavlja se na javni uvid
Studija o utjecaju na okoliš sustava javne vodoopskrbe te odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Biograd

Studija će od 6. svibnja do 6. lipnja 2019. godine, u uredovno vrijeme, biti izloženi u prostorijama Grada Biograda na Moru (Biograd na Moru, Trg kralja Tomislava 5).
Javno izlaganje Studije održat će se 23. svibnja 2019. godine u 12.00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Biograda na Moru.

Obavijest

Ranije obavijesti

Rivijera Biograd na Moru: Radovi na održavanju i sanaciji kanalizacijskih kolektora u vrijednosti od 600.000 kuna

U Biogradu na Moru, Sv. Filipu i Jakovu te Pakoštanima u sljedećih mjesec dana na snazi je provođenje radova na održavanju i sanaciji kanalizacijskih kolektora koji su u upotrebi u kanalizacijskom sustavu biogradske rivijere. Vrijednost ovog projekta iznosi 600.000 kuna, a nositelj projekta Komunalac d.o.o Biograd, te izvođač radova tvrtka Goran i Zoran d.o.o iz Solina, izvodit će navedene radove u sljedećih mjesec dana. Ukupna duljina zahvata na ulicama obuhvatit će sveukupno cca 9 km.

Odluka- Min.gospod. Troškovnik-aglomeracija

7. veljače 2018. – Obavještavaju se stanovnici mjesta VRANA da je zbog zamućenja vode na izvoru, vodu za piće je potrebno prokuhavati. Obavijest je na snazi do daljnje komunikacije o drugačijem stanju.

 

Obavijest korisnicima o mogućnosti otežane opskrbe zbog kvara na crpilištu “Dolac”…

pravna-shvacanja